sigla noua test V1 djc

Fondul Ambasadorial pentru Conservarea Obiectivelor Culturale (AFCP) - Ediția 2024

Biroul de Diplomație Publică al Ambasadei SUA acceptă propuneri de proiecte pentru Fondul Ambasadorial pentru Conservarea Obiectivelor Culturale (AFCP) - Ediția 2024.
Prima etapă de înscriere pentru AFCP 2024 constă în crearea și trimiterea unei note de concept în format Word (formular obținut la cerere pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).
Toate amănuntele necesare transmiterii notei de concept se regăsesc AICI: AMBASSADORS FUND FOR CULTURAL PRESERVATION 2024 CALL FOR APPLICATIONS.pdf.

Acest program, care este extrem de competitiv, sprijină conservarea, an de an, a următoarelor obiective: situri culturale – cum ar fi 1. clădiri istorice și situri arheologice, 2. obiecte si colecții culturale ale unui muzeu, sit, sau instituții similare: obiecte arheologice si etnografice, picturi, sculpturi, manuscrise, ca si  alte necesități de conservare si 3. forme culturale tradiționale de expresie – cum ar fi muzica tradițională, meșteșuguri etc.
Termenul limita de trimitere a notelor de concept este 15 ianuarie 2024 inclusiv.

Orice instituție/organizație/ONG/entitate culturală din România care are un astfel de proiect este încurajată și invitată să participe la selecția pentru acest program, care acordă finanțări cuprinse între 10.000 și 500.000 USD per proiect.
Prima etapă în procesul de participare la selecție și o condiție obligatorie este înregistrarea în SAM si obținerea numărului UEI.
Instituțiile/ONG-urile care se înscriu în aceasta competiție au obligativitatea de a parcurge cu mare atenție informațiile despre program și de a respecta cu strictețe condițiile și regulile din acesta.

Please publish modules in offcanvas position.