sigla noua test V1 djc

Grup de lucru pentru îmbunătățirea sistemului de finanțare al AFCN

Ministerul Culturii solicită propuneri pentru constituirea grupului de lucru vizând îmbunătățirea sistemului de finanțare de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) a proiectelor culturale, creșterea fondurilor dedicate organizațiilor din domeniul culturii și cofinanțarea, în proporție de minim 20%, a proiectelor europene implementate de organizațiile neguvernamentale, în calitate de lider de proiect sau partener.

Pentru atingerea acestor obiective, Ministerul Culturii organizează un grup de lucru cu reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale active în domeniul culturii – artele spectacolului, artele vizuale, promovarea filmului, educația prin cultură și intervenția culturală, promovarea culturii cărții și producția editorială, promovarea patrimoniului material și imaterial – în scopul identificării celor mai bune soluții de reformare a finanțării de proiecte culturale, în primul rând prin Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), sistem reglementat prin Ordonanța de Guvern nr. 51/1998.

Propunerile de reprezentanți pot fi trimise Ministerului Culturii pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 9 mai 2021.

 

Sursa - Ministerul Culturii

Please publish modules in offcanvas position.