sigla noua test V1 djc

Finanțarea proiectelor culturale – apel de participare, sesiunea a II-a, 2021

Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) anunță alocarea a 15 milioane de lei pentru finanțarea proiectelor și programelor culturale în sesiunea II/2021.


Pe baza resurselor existente în Fond, Consiliul AFCN a alocat 13 milioane de lei pentru finanțarea proiectelor culturale, organizate până la 15 noiembrie 2021 și 2 milioane de lei pentru programele multianuale derulate în perioada iulie 2021 –15 iunie 2023.


Perioada de înscriere a proiectelor culturale pe platforma online a demarat la 1 martie și se va finaliza pe 30 aprilie 2021.


Proiectele culturale pot fi încadrate în 11 arii tematice: Arte vizuale, teatru, muzică, dans, artă digital și noile medii, educație prin cultură, intervenție culturală, patrimoniu cultural material și imaterial, promovarea culturii scrise, proiecte cu caracter repetitiv. Acestora li se adaugă programele multianuale, definite separat.


Începând cu această sesiune, un operator cultural nu poate înscrie în concurs mai mult de 2 (două) oferte culturale pe sesiune, dintre care poate propune un singur program multianual.


Se menține condiția de eligibilitate ca ofertele culturale depuse să nu fie cofinanțate din alte fonduri publice care aplică scheme de minimis.


Vă invităm să consultați toate documentele publicate, care sunt revizuite la fiecare sesiune. Pentru mai multe informații privind procedura de înscriere vă rugăm să consultați pagina de internet a AFCN:


https://www.afcn.ro/finantari/proiecte-culturale.html

unnamed

Please publish modules in offcanvas position.