sigla noua test V1 djc

Precizări privind transmiterea dosarelor de candidatură pentru titlul de ”Tezaur Uman Viu” - termen 15 mai 2020

Ţinând cont de situația generată de pandemia COVID–19, vă anunţăm că depunerea dosarelor de candidatură pentru titlul de ”Tezaur Uman Viu” se poate realiza online, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Recomandăm utilizarea cu precădere a acestei variante de transmitere a candidaturilor.
Dosarele de candidatură vor fi întocmite în limba română, în concordanță cu solicitările din Regulament de mai jos şi vor putea fi transmise până la data de 15 mai 2020 - data confirmării de primire în cazul transmiterii online sau data poştei/serviciului de curierat în cazul trimiterii la sediul Ministerului Culturii din b-dul Unirii nr. 22, 030833, sector 3, București.

Evaluarea dosarelor se va face de către membrii Comisiei Naționale pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial (CNSPCI), în perioada 2 iunie – 1 septembrie 2020. Rezultatul final va fi anunțat oficial în data de 8 septembrie 2020.

Secretariatul CNSPCI va înainta spre evaluare Comisiei numai acele dosare care conţin toate documentele justificative solicitate. Atragem atenţia că este responsabilitatea expeditorului să se asigure că dosarul de candidatură transmis este complet conform prevederilor Regulamentului, respectiv că acesta conţine:

- Recomandarea din partea comunităţii

- Referatul întocmit de către un specialist în domeniul Patrimoniului cultural imaterial

- Nota Biografică, potrivit modelului de mai jos

- Documente/materiale (fotografii, CD-uri, DVD-uri, materiale vizuale pe suport digital sau fotografic etc.) care să demonstreze activitatea persoanei candidate la titlu

- Declaraţia pe proprie răspundere privind veridicitatea informaţiilor cuprinse în Nota Biografică şi acordul scris al persoanelor propuse cu privire la depunerea candidaturii în vederea obţinerii titlului de ”Tezaur Uman Viu”.

Descărcați de AICI: Regulamentul de acordare a titlului de ”Tezaur Uman Viu.
Descărcați de AICI: Nota biografică.

Vizual TUV online

Please publish modules in offcanvas position.