sigla noua test V1 djc

Al doilea apel din cadrul PNRR pentru investiții în turism și cultură, 3 - 23 mai 2022

Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Investiției 1 – Promovarea celor 12 rute turistice/culturale, Componenta 11 – Turism și cultură din Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Pentru contractarea de finanțări, propunerile de obiectiv și anexele aferente (fișiere semnate și fișiere editabile) vor fi transmise, în perioada 3 – 23 mai 2022, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În urma primului apel (25 februarie – 20 martie 2022) o singură rută s-a completat integral (Refacerea peisajului cultural din Delta Dunării). Astfel, s-a constatat necesitatea deschiderii unui nou apel, în vederea ocupării locurilor rămase disponibile în cadrul celorlalte 11 rute turistice / culturale. Întreaga situație a locurilor neocupate poate fi consultată în Metodologie de evaluare a obiectivelor în vederea includerii în cele 12 rute turistice/culturale și în vederea promovării/restaurării acestora.

Situația locurilor neocupate cu relevanță pentru județul Vrancea:
A. Ruta bisericilor de lemn - 2 locuri neocupate pentru acțiunea de ”Promovare”Titularii propunerilor de obiective sunt următorii:
- unitățile administrativ teritoriale sau parteneriate între acestea;
- instituții publice, persoane juridice de drept public;
- universități;
- persoanele juridice de drept privat (definite conform OG nr. 26/2000 cu modificările și completările ulterioare), care au drepturi reale pentru care poate fi acordat dreptul de intervenție asupra obiectivului (avize/autorizație de construire);
- unități aparținând unui cult religios recunoscut în România.

B. Ruta satelor cu arhitectură tradițională - 4 locuri neocupate pentru acțiunea de ”Promovare” și 22 de locuri pentru acțiunea de ”Restaurare”Titularii propunerilor de obiective sunt următorii:
- unități administrativ teritoriale sau parteneriate între acestea;
- organizațiile neguvernamentale.

C. Traseul gastronomiei tradiționale românești - 2 locuri neocupate pentru acțiunea de ”Promovare”Titularii propunerilor de obiective sunt consiliile județene sau parteneriate între acestea.

Documente relevante pentru contractarea finanțării:
- Ordinul comun al MIPE, MAT, MC și MDLPA nr. 489/819/2880/667 privind aprobarea Metodologiei de evaluare a obiectivelor în vederea includerii în cele 12 rute turistice/culturale și în vederea promovării/restaurării acestora – relansare; 
- Metodologie de evaluare a obiectivelor în vederea includerii în cele 12 rute turistice/culturale și în vederea promovării/restaurării acestora – relansare;
- Fișă pentru propunerea de obiectiv – pdf și editabil.

Please publish modules in offcanvas position.